Levering

Sådan sender vi varerne til dig

Vi sender med GLS - helt hjem til din dør
Alle ordrer bliver leveret med GLS og fragtes helt hjem til kunden. Kunden skal skrive en kommentar til chaufføren, med information om hvor pakken må stilles.

Dag-dag levering
Ved bestilling på hverdage inden kl. 14 afsendes varerne samme dag. Ved bestilling i weekend eller på helligdage, afsendes næstkommende hverdag.

Information information information
Dette er vores mantra, at du altid ved præcis hvad der sker med din ordre. Du får korte klare beskeder, som er lette at forstå. Vi forsøger også at forudsige forsinkelser og hjælpe dig som kunde, eksempelvis gennem de travle højtider og helligdage, så godt som muligt.

Altid tydelig leveringsdag
Vi sætter en ære i, at levere at oplyse leveringsdagen så præcist som muligt, allerede tidligt i købsprocessen. Du kan se forventet afsendelsesdag, allerede når du har lagt varen i kurven og det står også tydeligt i ordrebekræftelsen hvilken dag vi forventer afsendelse og levering.

Altid besked når vi afsender og mulighed for sporing
Vi sender altid en en email når vi har pakket og afsendt din pakke. Du får sporingslink, så du kan følge pakken på sin vej.

Vi overvåger pakkerne indtil de er leveret hos dig
Som de første og eneste webshop i Danmark overvåger vores system GLS pakker undervejs. Hvis vi opdager at pakken er længere tid undervejs, end normalt, så tager vi aktivt kontakt til både dig og GLS, for hurtigt og effektivt at få styr på tingene.

Besked når vi har leveret
Ved pakker sendt med GLS vil vi overvåge forsendelsen og kort efter den er ankommet, så sender vi en email. På den måde kan du undgå tyveri og hurtigt få pakken ind i tørvejr osv.

Frost og kølevarer leveres med andre fragtfirmaer
Varer som kræver en særlig opbevaring og håndtering under transporten, for at sikre at varerne bliver leveret i god stand, leveres gennem andre fragtfirmaer, som kører ud og stiller det ved kunden.