Olivers Petfood

Olivers Petfood

Olivers Petfood

Dyrefoder.dk er officiel Olivers forhandler og vi sælger Olivers hundefoder, kattemad og godbidder til konkurrencedygtige priser og selvfølgelig hurtigt leveret helt hjem til din dør. Vi har også mulighed for Fast Levering, som du let kan tænde når du har lavet din første ordre. Du kan bestille Olivers her på siden eller via telefonen.

Se vores brede udvalg af Olivers foder herunder. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge på de andre varer vi har, dem finder du via menuen. Ring endelig hvis der er noget vi kan hjælpe med :)

Olivers Petfood

Olivers Hundefoder & Kattemad


Olivers Petfood har fremstillet hundefoder og kattefoder i mange år og er et af de mest populære fodermærker i Danmark.


  • Olivers kornfrie (Grain Free) foderserie sænker risikoen for de meste almindelige foderallergier.

  • Olivers Classic er den traditionelle og billige serie. Flest kilo hundemad for pengene.

  • Senest har Olivers lanceret den økologiske Olivers Organic serie.

Olivers foder er et OK foder til de fleste racer. Især til store hunde, hvor man er nødt til at skele lidt mere til kiloprisen.


Hurtig levering til døren. Vi leverer gerne Olivers til dit hjem og stiller det hvor du anviser det.


Vi har også andre mærker end Olivers. Nogen af dem er indeholder mere kød og mindre stivelse/fyld. Kig dig omkring eller ring til vores kundeservice og bliv guidet til det bedste hundefoder eller kattemad.


Foder abonnement


Vil du have fast levering, så er du kommet til det rette sted. Køb Olivers hundefoder her i shoppen og bagefter får du mulighed for at tænde for fast levering. Det er smart, lynhurtigt, fleksibelt, billigt og helt uden binding.


Billigt Olivers Petfood


Køb Olivers hundefoder og kattefoder billigt her på Dyrefoder.dk


Den letteste måde at se alle rabatterne er, at lægge varerne i kurven og gå til kassen og se de store besparelser.


Olivers Petfood gennem tiden


Det hele startede med at Olivers hundefoder og kattefoder blev lavet i Canada på verdens nok bedste foderfabrik. Christian, som startede Olivers, var en fremsynet mand med god næse for, hvad der var god kvalitet og hvad kunderne har brug for. Han var den første som lavede et komplet setup af kvalitets hundefoder, kattefoder og godbidder solgt igennem et super kundevenligt og effektivt system over nettet og via telefonen. Han var blandt de første der leverede til kundens adresse. Det blev en kæmpe succes og virksomheden voksede sig hurtigt stor, blev så solgt til en kapitalfond for nogen år siden.


Sidenhen er virksomheden igen blevet solgt og har været under en del forandringer de seneste år. Produktionen blev flyttet til Danmark og senere fordelt til forskellige fabrikker i Europa. Salg af dyrefoder på nettet er en branche, der hurtigt forandrer sig. Olivers Petfood er helt sikkert stadig med, i blandt de mest seriøse spillere i foderbranchen. Men der er mange der byder ind, og de byder sig til med nye og spændende bud på det bedste hundefoder og kattemad.


Olivers Petfood - Love in a bag

Filter