Filter

Kingsmoor

Kingsmoor

Kingsmoor er dansk produceret dyrefoder til hund og kat. Kingsmoor Pure er 100 % kornfri foder, der er baseret på et væld af sæsonens gode råvarer. Helt uden farvestoffer og konserveringsmidler. 

Ingen varer fra Kingsmoor.

Kingsmoor

Kingsmoor har udviklet en serie kornfri produkter, der er baseret på et væld af sæsonens gode råvarer. Serien med navnet Pure er 100 % kornfri og fri for konserveringsmidler og farvestoffer.


I hundefoderet er din hund altid godt dækket ind med et højt indhold af de fede fedtsyrer.


Indeholder mange sunde urter, der afgiver en god smag og duft til kødet. De fleste af urterne kan du finde ude i den danske natur.


Stædighed og en kompromisløs holdning til råvarekvalitet har banet vejen for Kingsmoor. Kingsmoor Pure produceres i Danmark og der bruges lokale eller regionale råvarer af høj kvalitet.


Kingsmoor er et dansk mærke, som lever af at producere forskellige typer af hundefoder og kattemad. Det som i særlig grad kendetegner Kingsmoor er kvaliteten og at det er dansk produceret. I produkter fra Kingsmoor vil der kun blive anvendt de absolut bedste råvarer ved produktionen, og når du vælger at købe foder til din hund eller kat, som kommer fra Kingsmoor, vil du få foder med en god sammensætning af vigtige ingredienser, som dit dyr vil have behov for.


Vælger du som hundeejer at fodre med Kingsmoor hundefoder, så kan du godt regne med, at kvaliteten vil i orden, og du kan roligt regne med, at du vil få et anderledes produkt, der på flere forskellige punkter adskiller sig fra mange andre producenter af dyrefoder.


Først og fremmest er det sådan, at foderet fra denne producent i løbet af året både skifter farve og smag. Grunden til at det forholder sig sådan er, at produktet ændrer sit i takt med, at årstiderne skifter, da der bliver gjort brug af gode danske råvarer fra naturen i forbindelse med produktionen af foderet. Der bliver altså gjort brug af nøjagtigt de råvarer, som man kan finde i naturen på markerne, i havet og i staldene på den givne årstid.


Når du vælger at fodre med foder fra Kingsmoor, så vil du desuden kun få foder, der indeholder naturlige antioxidanter.


Producenten bag netop dette foder er kendt for sin høje kvalitet, og dette gør sig gældende, både når du skal købe hundefoder.


Hos Dyrefoder.dk forhandles der gode kvalitetsprodukter fra Kingsmoor, og hvis du vælger at benytte dig af et af de mange produkter, som kommer fra denne producent, vil det være muligt for dig at gøre en god handel, når du vælger at foretage dit køb hos Dyrefoder.dk.

Filter